Cătălin Botezatu alege să vorbească despre legătura sa cu Elena Ceaușescu: „Nu a fost simplu să fiu în preferințele ei… Află mai multe AICI.”

Cătălin Botezatu a dezvăluit câteva aspecte din viața sa personală în cadrul unei emisiuni la care a fost invitat, unde s-a deschis sincer despre unele experiențe din trecutul său.

Legătura cu Elena Ceaușescu

În timpul discuției, celebrul designer a vorbit despre perioada când a fost în închisoare și despre legătura pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu, fosta primă doamnă a României.

Botezatu a fost unul dintre manechinii preferați ai Elenei Ceaușescu și a participat la numeroase evenimente organizate de cuplul prezidențial. De-a lungul timpului, au circulat zvonuri despre o posibilă relație intimă între cei doi.

Designerul a dezvăluit că era urmărit de Securitate și că fiecare eveniment la care participa era supus unor controale riguroase.

El a admis că a fost privilegiat și că Elena Ceaușescu îi cerea mereu să îi ofere buchete de flori la aceste evenimente. Aprecierile fostei prime doamne l-au favorizat în anumite situații.

Existența unei relații amoroase?

Însă, când a fost întrebat direct dacă a avut o relație amoroasă cu Elena Ceaușescu, Botezatu a refuzat să ofere un răspuns clar.

A recunoscut că prezentările la care participa erau private și că toți colegii săi erau prezenți. Totuși, el a ales să nu dea un răspuns definitiv la această întrebare.

Privilegii datorate circumstanțelor

În final, Botezatu a admis că a avut parte de anumite privilegii datorate unor circumstanțe specifice.

A menționat că performanțele sale la un concurs l-au propulsat în atenția Elenei Ceaușescu și că absența buletinului de București a jucat un rol important în această privință.

În concluzie, designerul a subliniat că, în opinia sa, nu este doar frumos, ci consideră că are un farmec aparte și că oferă mult mai mult decât aspectul fizic.