Poți să-l recunoști pe tânărul din poză? Mulți români abia așteaptă să-l vadă în fiecare zi la televizor! „Aveam doar 800 de grame când m-am născut.”

Recunoști persoana din fotografie? Este așteptat cu nerăbdare de către mulți români să apară zilnic la televizor!
„Aveam doar 800 de grame când m-am născut.” Acesta este un indiciu dat în comentarii.

Astăzi, la vârsta de 61 de ani, este cunoscut pentru munca sa în domeniul profesional și apare frecvent pe micile ecrane ale Pro TV-ului. În 2010, a fost recunoscut pentru performanțele sale, fiind premiat ca fiind cel mai bun în domeniul său la nivel european.

Dacă nu l-ai recunoscut încă, este vorba despre Florin Busuioc, cunoscut și sub porecla „Buzu”. El prezintă rubrica meteo la Știrile Pro TV și este de asemenea actor, având numeroase roluri apreciate în filme.

În 2010, Florin Busuioc a fost desemnat cel mai bun prezentator meteo din Europa de către Societatea Europeană de Meteorologie. Deși a avut succes în cariera sa profesională, viața sa personală a fost tumultoasă.

Busuioc a fost căsătorit de două ori și are un fiu din prima căsătorie, dar relația sa cu fiul său a fost tensionată. Fiul său, Florin Busuioc Junior, a afirmat că tatăl său nu a fost niciodată prezent în viața sa, în ciuda afirmațiilor acestuia din presă.

În plus, Florin Busuioc a avut de luptat cu problemele de sănătate, suferind un infarct în 2018 din cauza greutății în exces și a altor factori. Cu toate acestea, a reușit să își schimbe stilul de viață, adoptând un regim alimentar sănătos și renunțând la fumat, cu speranța de a trăi o viață mai liniștită și sănătoasă.