Cum le-a spus Kate Middleton copiilor că are cancer? Cele patru cuvinte emoționante, dezvăluite chiar de Prințesa de Wales

Astăzi, 29 martie, s-a împlinit o săptămână de când Kate Middleton a dezvăluit că are cancer și că urmează un tratament de chimioterapie preventivă. Prințesa a descoperit că are cancer în urma testelor pe care le-a efectuat în urma operației abdominale, care a avut loc în luna ianuarie.

Cum le-a dezvăluit Kate copiilor diagnosticul crunt

Prințesa Kate a dezvăluit modul emoționant în care le-a spus copiilor ei despre boala de care suferă.

De asemenea, soția prințului William a spus că vestea a fost un „șoc uriaș” pentru toată familia.

Ea a mai spus că a fost nevoie de ceva timp pentru ca ea și prințul William să le comunice cu delicatețe copiilor ce se întâmplă, de fapt, dezvăluind și cuvintele sfâșietoare pe care le-a spus celor trei copii ai ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis: „O să fiu bine”, informează peroz.ro.

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus Kate Middleton în cadrul clipului publicat în cre a anunțat diagnosticul crunt.

„Așa cum le-am spus, sunt bine și devin din ce în ce mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi.”, a mai precizat Kate Middleton.

Ce a solicitat prințesa Kate presei și publicului

De asemenea, Kate a solicitat presei și publicului să respecte intimitatea familiei sale în tot acest timp în care are loc recuperarea: „Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce mă recuperez. Munca mea mi-a adus întotdeauna o profundă bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc la ea când voi putea, dar momentan trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.”

În cadrul acelui clip video publicat pe 22 martie, soția lui William a mulțumit publicului pentru „mesajele și sprijinul minunate” și a spus că alături de ea a fost o”echipă medicală fantastică” .

În încheiere, a transmis un mesaj tuturor celor care au fost diagnosticați cu cancer: „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.