Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat…

Prințul William este „stâlpul de susținere” pentru Kate Middleton, în această perioadă, în care urmează un tratament pentru cancer, potrivit unei surse apropiate celor doi.

Uite ce bine e să ai tot ce vrei într-un singur loc. În Digi Online vezi și filme și sport și documentare și desene animate! Hai să vezi cât de ușor ai acces, doar cu un click, dacă ai cont DIGI.ro!

În ciuda zvonurilor din ultima perioadă, care susțineau că prințul William ar avea o relație extraconjugală, un apropiat al lui și al prințesei de Wales susține că cei doi soți sunt foarte bine, iar în această perioadă se concentrează exclusiv pe recuperarea lui Kate.

„Este o persoană de încredere, foarte puternică. Kate nu se simte izolată în această perioadă datorită lui William, care îi este alături”, a dezvăluit un prieten al celor doi, potrivit People.

printul si printesa de wales
Prințesa de Wales, susținută de soțul ei, prințul William / Foto:

Săptămâna trecută, prinţesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, ea subliind că soțul ei îi este alături.

„Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi”, preciza ea.

„Este vorba despre susținere, iar ea simte că este susținută. Este un efort comun. Ea nu se simte izolată deloc. Nucleul familiei pe care l-au creat este atât de puternic încât acum este un sprijin imens nu doar pentru el, ci și pentru Catherine”, a mai spus sursa respectivă.

Cine sunt persoanele pe care Kate Middleton se bazează

Potrivit People, în această perioadă dificilă, Kate Middleton se bazează și pe sprijinul părinților ei, Carole și Michael Middleton. De asemenea, un sprijin însemnat ar putea fi reprezentanți de Pippa și de James, alături de familiile lor.

Kate Middleton și prințul William nu vor participa la slujba de Paște

Prințesa de Wales și prințul William nu vor participa, pe 31 martie, la slujba tradițională a familiei regale din duminica Paștelui, de la Capela „St. George” din Castelul Windsor. Regele Charles și regina Camilla, în schimb, vor fi prezenți.

Palatul Kensington a declarat că Prințesa de Wales şi-a făcut public diagnosticul pentru că a dorit să pună capăt speculațiilor stârnite de internarea sa la clinica din Londra, la 16 ianuarie, pentru o intervenție chirurgicală abdominală majoră. La momentul respectiv, palatul a refuzat să confirme pentru ce a fost tratată Catherine Middleton, dar a spus că afecțiunea nu era canceroasă.