Câți Bani Cere Oana Zăvoranu Pentru O Apariție La TV. Cristi Brancu A Dat-O De Gol: “Habar Nu Am Dacă Îi Dă Cineva Această Sumă”

Oana Zăvoranu a devenit subiectul unui scandal judiciar ce a captat atenția mass-media, iar detalii despre suma pe care aceasta o cere pentru apariții la televizor au fost aduse în atenție de către Cristi Brancu, în cadrul propriului său program TV. Cu toate că invitația adresată Oanei Zăvoranu a rămas fără răspuns, Cristi Brancu a ținut să sublinieze că dorința emisiunii sale este de a-i oferi posibilitatea de a-și exprima părerea și de a-și face auzită vocea, chiar și cu condiția unei sume considerabile de 10.000 de euro pentru o singură apariție la televizor. Totuși, Brancu a remarcat că este incert dacă cineva va fi dispus să plătească o sumă atât de mare pentru o astfel de apariție.

Într-un alt context, Oana Zăvoranu a reacționat la acuzațiile aduse de medicul Bogdan Furtună după o ședință de judecată la Curtea de Apel, în care a petrecut câteva ore. Ea a negat toate acuzațiile și a declarat că instanța îi va face dreptate în cele din urmă. În plus, Zăvoranu a adus acuzații la adresa medicului, susținând că acesta a fost neimplicat în situația financiară pe care acesta a descris-o și că el și alții au conspirat împotriva ei. Ea a subliniat că principalul său interes este adevărul și verdictul instanței, și nu comentariile lui Furtună. Oana Zăvoranu a afirmat că situația are la bază o înțelegere între mai multe persoane și că prejudiciul se ridică la peste 10 milioane de euro, fără exagerare. Ea a subliniat că dosarul nu se va încheia aici și că va urma săptămâni intense.