Delia șochează: ”Sunt însărcinată!” Cui i-a făcut mărturisirea pe care fanii o tot așteptau

Delia Matache a șocat cu afirmația pe care mulți o așteptau să audă din gura sa: ”sunt însărcinată”. Cui i-a făcut artista această mărturisire însă.

Delia șochează: ”Sunt însărcinată!”
Delia a primit deseori de-a lungul timpului întrebarea când va aduce pe lume un copil, iar ea a fost nevoită cumva să explice motivul.

Se pare că magicele cuvinte ”sunt însărcinată” au ieșit până la urmă din gura ei. Ea le-a spus colegilor săi de la iUmor că este însărcinată, șocându-i de-a dreptul cu această veste. Artista a fost însă iar pusă pe glume, iar colegii săi au intrat în jocul divei.

Delia: ”Sunt însărcinată!”,

Mihai Bendeac: ”Ești însărcinată?”.

Delia ”Am un bebe!”, a zis aceasta, moment în care și-a pus mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

Mihai Bendeac: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”,

Șerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

Delia are vârsta de 39 de ani, însă nu are copii, iar motivul l-a divulgat mama ei, în urmă cu câțiva ani:

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea.

S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

Delia a spus de ce nu are copii
Anul acesta însă, Delia Matache a vorbit de motivul pentru care nu are încă urmași, într-un podcast al Andrei Măruță.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte…

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani’, a mai spus Delia Matache.