Un bărbat în vârstă de 40 de ani și o pensionară de 80 de ani s-au cuplat. Ce s-a întâmplat când a fost citit testamentul i-a lăsat pe mulți uimiți – bărbatul a crezut că e o glumă!

O italiancă în vârstă de 80 de ani a căzut în capcana unui tânăr și i-a lăsat o avere impresionantă de 5 milioane de euro.

Leonarda Aula, o femeie bogată în vârstă de 80 de ani din Roma, a fost păcălită de un bărbat de 40 de ani și a ajuns să îi lase acestuia o moștenire de peste 5 milioane de euro, precum și numele de familie respectabil pe care îl avea.

Femeia, care era nobilă și avea conturi bancare înstărite, a fost văduvă și nu avea copii. Ea s-a îndrăgostit pe ultima parte a vieții de un bărbat mult mai tânăr decât ea, dar acesta nu împărtășea sentimentele ei, ci avea alte planuri, dorind doar să pună mâna pe avere și să poarte numele de familie al femeii.

Leonarda deținea conturi cu sume considerabile de bani, seifuri pline cu bijuterii valoroase, polițe de asigurare în valoare de zeci de mii de euro și case luxoase în Sicilia, totalizând o avere de peste 5 milioane de euro.

Planul bărbatului a avut succes, iar în testamentul femeii el era desemnat ca unic moștenitor și urma chiar să primească și numele de familie atât de prestigios.

Cu toate acestea, rudele femeii au intervenit. Un verișor al acesteia a început o anchetă pentru abuz de încredere, ceea ce a dus la confiscarea preventivă a bunurilor pe care bărbatul reușise să le obțină.

Bărbatul pretindea că este înrudit cu femeia și se prezenta drept membru al familiei în fața prietenilor acesteia, însă intențiile sale erau departe de ceea ce își dorea femeia. Aceasta visa la o relație mai profundă, poate chiar la căsătorie, însă bărbatul spera la o „adopție”.

Situația s-a complicat când femeia a murit în octombrie 2020, la Palermo, la doar câteva zile după ce își exprimase dorința de a modifica testamentul în fața unui notar. Din păcate, ea nu a mai avut ocazia să facă acest lucru, iar întreaga ei avere a ajuns în mâinile bărbatului, care între timp a preluat și numele de familie, devenind Antonio Aula, un tânăr nobil și bogat.