Politiștii au fost uluiți de ceea ce au găsit în rucsacul lui Mirel. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Apar noi detalii despre criminalul Andreei, studenta la Medicină din Timișoara.

Conform unor surse din cadrul anchetei, după ce a comis crima, tânărul a luat măsuri pentru a ascunde urmele, curățând trupul victimei de sânge și aranjându-i părul în jurul gâtului pentru a acoperi rănile.

Această mărturie a șocat chiar și pe anchetatori, care au decis să solicite și o evaluare psihiatrică a tânărului pentru a determina dacă acesta a acționat cu discernământ în momentul săvârșirii crimei.

Mirel a relatat în detaliu momentul în care s-a aflat împreună cu Andreea în apartamentul acesteia. „Avem o relație de iubire din luna octombrie, însă în ultima vreme am observat o distanțare din partea ei. Pe 22 martie 2024, când ne aflam la apartamentul părinților mei, am văzut-o pe Andreea vorbind la telefon și am întrebat cu cine vorbea, dar a refuzat să îmi spună. Încercând să îi iau telefonul, s-a opus și am încercat să o opresc când a vrut să plece”, a declarat el.

„În momentul în care mi-a spus că vrea să se despartă de mine, m-am enervat și am luat două cuțite din bucătărie și le-am adus în dormitor. Ea m-a lovit și am simțit nevoia să mă apăr. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a continuat Mirel.

Anchetatorii susțin că Mirel reprezintă un pericol public, motivând că acesta nu a solicitat ajutor după săvârșirea crimei, ci a ales să fugă.

Într-un referat întocmit de procurori, se menționează că Mirel trebuie să fie reținut pentru 30 de zile, deoarece prezintă un risc pentru societate, având în vedere modul său de acțiune după comiterea crimii.

În plus, polițiștii au descoperit în mașina utilizată de Mirel după crimă, către Caraș Severin, o plasă cu hainele însângerate purtate în momentul faptei, precum și cuțitele folosite și prosoape utilizate pentru a șterge urmele de sânge.

Ieri, părinții lui Mirel l-au vizitat pentru prima dată în arestul IPJ Timiș.