O BADANTĂ A RĂMAS GRAVIDĂ DUPĂ CE S-A ANGAJAT ÎN CASA UNUI PENSIONAR DIN ITALIA. CINE A LĂSAT-O ÎNSĂRCINATĂ, DE FAPT

În Italia, viața de badantă poate fi uneori extrem de dificilă și doar femeile care muncesc în acest domeniu știu cu adevărat ce îndură.

Se întâmplă, însă, uneori, să apară și situații mai speciale, cum este cazul de față.

O badantă din Vallefoglia, regiunea Marche, a rămas gravidă la scurt timp după ce s-a angajat în casa unui pensionar.

Toate bune și frumoase până când, într-o bună zi…

Cine a lăsat-o însărcinată pe badantă

De fapt, până când badanta a rămas însărcinată. Și nu cu bătrânul pensionar de care avea grijă, ci cu fiul acestuia. Nu ar fi existat nicio problemă dacă bărbatul nu era însurat. Iar cum în Italia instituția familiei este sacră, ne putem imagina ce a trăit badanta.

Potrivit rotalianul.com, o femeie de 50 de ani este acuzată că a hărțuit-o pe amanta soțului ei, fiind acum cercetată penal de justiția din Italia.

Marți, 4 iulie, a avut loc prima înfățișare la tribunal, pentru audierea preliminară. S-a ajuns în instanță după ce femeia a descoperit că soțul ei avea o relație extraconjugală chiar cu badanta pe care o angajase ca să aibă grijă de tatăl său.

Hărțuirea badantei ar fi început imediat ce soția și-a dat seama că povestea în care este soțul implicat reprezintă mai mult decât o simplă aventură.

Astfel, dacă inițial părea dispus să-i ierte infidelitatea, femeia a luat foc când a aflat că badanta este însărcinată, iar la scurt timp un copil a venit pe lume. Chiar dacă bărbatul s-a mutat de acasă, soția l-a urmărit și, la noua locuință a dat peste amantă.

Întâlnirea dintre cele două femei a fost cu scântei, totul sub ochii bărbatului disputat. Altercația fizică s-a terminat cu badanta ajungând la secția Urgențe a spitalului municipal. Pe baza zilelor de îngrijire medicală primite, amanta a depus plângere împotriva soției violente.

Se pare că badanta ar fi fost chiar urmărită cu mașina, sunată la telefon și amenințată de soția furioasă.

În instanță, ea a povestit că întreaga poveste i-a creat o stare de anxietate și agitație, forțând-o să-și modifice obișnuințele comportamentale și rutina zilnică.

Acuzată de hărțuire, soția în vârstă de 50 de ani se apără. Avocata acesteia, Paola Gennari, vrea să arate că, de fapt, clienta ei este adevărata victimă a întregii situații.

Judecătorul a stabilit un nou termen în dosar. El trebuie să decidă dacă va trimite soția în judecată sau va respinge acuzele badantei, scrie Corriere Adriatico.