Vezi aici ce tarife are Ilinca Vandici

Reporter: Cât efort investești în campaniile online? Se pare că e o muncă destul de detaliată în spate.

Desigur, efortul depinde de specificul fiecărei campanii. Adevărul stă undeva la mijloc. Colaborez cu o echipă dedicată acestui aspect. Toată concepția inițială o realizăm împreună. După ce primim produsul de la client, îl analizăm și decidem strategia potrivită.

Următorul pas este discutarea detaliilor cu clientul și, având în vedere nevoile acestuia, începem să dezvoltăm ideea. Adesea, ne inspirăm din referințe internaționale pentru a decide cum să prezentăm produsul – fie prin videoclipuri, fie prin fotografii.

După stabilirea tuturor detaliilor, programăm ziua de filmare și ne asigurăm că avem tot ce ne trebuie. Îmi place să cred că suntem foarte eficienți în această privință, mai ales având în spate o echipă profesionistă și fiind extrem de organizată. Detaliile sunt comunicate în mod clar tuturor membrilor implicați, de la vestimentație până la machiaj.

Ilinca Vandici: “Comunitatea mea înțelege exact mesajul și valorile mele.”
Refuzi des ofertele pentru campanii online?

Recent, nu prea. Majoritatea propunerilor pe care le primesc se aliniază cu imaginea și valorile mele. Cu timpul, oamenii au început să înțeleagă exact ce promovez și care sunt produsele ce se potrivește cel mai bine cu imaginea mea. Cu toate acestea, în trecut, am avut multe oferte care nu se potriveau

În ceea ce privește refuzul unor campanii, nu este doar despre bani. Este despre potrivirea cu imaginea mea și calitatea produsului.

Testez întotdeauna produsele înainte să decid să le promovez. Îmi place să cunosc fiecare detaliu al produsului, de la ambalaj până la ingrediente. Îmi place să fiu sinceră cu comunitatea mea și să le spun că, deși un produs funcționează pentru mine, ar putea să nu fie la fel pentru toată lumea.

În legătură cu implicarea fiului meu, Zian, în campaniile online: sunt foarte selectivă. Doar dacă se potrivește cu interesele și dorințele lui, aș lua în considerare o astfel de colaborare. Este esențial pentru mine să mă asigur că experiența este pozitivă pentru el și că se simte confortabil. De asemenea, este crucial să fie transparentă cu el și să înțeleagă beneficiile colaborării.

În concluzie, fiecare campanie este o călătorie unică și implică multă muncă și dedicare. Cu toate acestea, cu echipa potrivită și cu o abordare organizată, procesul poate fi atât eficient, cât și satisfăcător.