Ți se rupe sufletul! Cele patru cuvinte sfâșietoare pe care Kate Middleton le-a spus copiilor despre boala de care suferă

Prinţesa de Wales, Kate Middleton, a dezvăluit că le-a spus celor trei copii ai ei că a fost diagnosticată cu cancer şi urmează un tratament de chimioterapie preventivă. Vestea a fost dată în urma unei operații abdominale reușite pe care a suferit-o în ianuarie care a relevat prezența cancerului.

Kate, mamă a trei copii – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – a explicat că anunțul a fost un șoc uriaș pentru familia ei, dar le-a spus copiilor: „O să fiu bine”. După operația majoră, prințesa a luat o pauză pentru a se recupera înainte de a începe tratamentul preventiv împotriva cancerului.

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a declarat Kate.

Prințesa a adăugat că se simte bine și devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi, concentrându-se pe lucrurile care o vor ajuta să se vindece. Ea a subliniat importanța sprijinului familiei, în special al Prințului William, precum și al publicului.

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a cerut prințesa.

Într-o declarație oficială publicată vineri, 22 martie, Kate a mulțumit publicului pentru „mesajele și sprijinul minunat” și a dat credit „echipei sale medicale fantastice”. Ea a transmis, de asemenea, un mesaj de speranță pentru toți cei afectați de cancer: „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”.