Pro TV, lovitură totală pentru Antena 1, Kanal D sau Prima TV. O mega producție, blocată în 2017, revine pe ecran

Pro TV pregătește o lovitură totală pentru Antena 1, Kanal D sau Prima TV. O producție uriașă, blocată în 2017, revine în fața telespectatorilor.

Pro TV pregătește o lovitură totală pentru celelalte posturi, pentru că o producție importantă, blocată în 2017, revine pe micile ecrane. Aceasta ar putea aduce audiență mare postului TV.

Pro TV, lovitură totală pentru Antena 1, Kanal D sau Prima TV. Ce producție revine pe micile ecrane. A fost blocată în 2017
Se anunță concurență mare pentru Antena 1, Kanal D și Prima TV, pentru că Pro TV se pregătește să readucă pe micile ecrane o producție la care a renunțat acum ceva timp.

Nu este vorba despre un nou reality show sau un concurs de talente, ci despre un serial, mai exact “Atletico Textila”. Producătorii au renunțat la acesta în 2017,

Serialul revine cu un nou sezon, iar zeci de actori deja au participat la casting și a fost mare bătaie pentru rolurile protagoniștilor. Cei care au participat la casting vor afla săptămâna aceasta dacă au fost aleși de către producători, potrivit cancan.ro.

Filmările vor începe la puțin timp după ce este stabilită distribuția. Serialul a debutat în urmă cu mai bine de opt ani, pe 10 martie 2016, iar ultimul episod s-a difuzat pe 3 iunie 2017.

Acest serial de comedie are în centru echipa de fotbal cu același nume, iar din distribuția sezonului difuzat acum mai bine de 7 ani au făcut parte Bogdan Stelea, Ciprian Marica, Nana Falemi și Marius Niculae.

Ar putea Florin Călinescu să revină la TV?
De asemenea, și Florin Călinescu a făcut parte din distribuție. Între timp, actorul a anunțat că a renunțat la lumea televiziunii. Nu se știe dacă acesta va mai apărea sau nu în serial.

Fostul jurat de la Românii au talent a apărut în postura unui suporter întâmplător al echipei. Ulterior, a ajuns finanțatorul echipei din serialul de la Pro TV.

Ana Maria Pop, partenera lui Daniel Pavel, a avut și ea un rol în serial. Aceasta a interpretat rolul fostei prietene a lui Costeluș, atacantul echipei de fotbal, care ajunge să-și rupă gâtul unui meci și să fie înlocuit. Andrei Mateiu a interpretat personajul său.

În serial au mai jucat și alți actori cunoscuți, printre care Rodica Negrea, Alexandru Ion, Răzvan Oprea sau Răzvan Vasilescu. Illona Brezoianua avut și ea un rol în producția de la Pro TV.