Nicolae Guță face furori pe TikTok! Suma uriașă pe care a strâns-o manelistul, după ultimul live pe platformă. Creatorii de conținut visează la asemenea cifre

Nicolae Guță nu mai are nevoie de introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

Dacă TikTok-ul a devenit o sursă de venit pentru unii, prea departe nu este nici manelistul, care a bătut orice record pe platformă, după ultimul live!

Guță a strâns o sumă de bani la care mulți creatori de conținut visează!

Nicolae Guță se numără printre cei mai îndrăgiți maneliști din România, mai ales că este în atenția românilor deja de foarte mulți ani.

De la un timp, manelistul a început să fie foarte activ și pe rețelele sociale, motiv pentru care, de data aceasta, a decis să fac un live pe TikTok, mai ales că este un trend în rândul creatorilor de conținut.

Cu toate acestea, însă, Guță nu doar că este urmărit pe platforma de socializare de o mulțime de români, ci se bucură și de mari câștiguri, căci urmăritorii îi oferă cadouri virtuale care se transformă, de fapt, în bani.

Așa se face că, la ultima apariție pe TikTok, Nicolae Guță a reușit să adune pe un live peste 80.000 de români și să câștige aproximativ 73.000 dolari, asta după ce platforma TiktTok a oprit 66% din încasări.

De precizat este că live-ul a fost pe platforma TikTok, pe canalul AMMA Studio TV, iar alături de el în studio s-a aflat și Lucian Elgi, cel care deține locația, dar și formația completă a lui Nicolae Guță.

De asemenea, aceștia au făcut atmosferă, în special manelistul, care a făcut dedicații pentru toți internauții care au donat sume consistente