Kate Middleton nu mai scapă de necazuri! Presupusa amantă a Prințului William a rupt tăcerea

Continuă să apară scandaluri în jurul Prințesei Kate Middleton. După operația recentă suferită la abdomen, soția Prințului William s-a confruntat nu doar cu zvonurile despre presupusa aventură a soțului ei cu marchiza Rose Hanbury, ci și cu o controversă privind încălcarea confidențialității datelor medicale de către personalul unei clinici private din Londra. În plus, o fotografie recent publicată a Prințesei a generat numeroase comentarii și teorii ale conspirației, datorită presupuselor editări în Photoshop.

Marchiza Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, a negat ferm aceste zvonuri prin intermediul avocaților săi. “Zvonurile sunt complet false”, a declarat Hanbury, conform Business Insider. Între timp, Kate Middleton și-a continuat viața, însă a fost implicată în alte probleme care necesitau clarificări.

Unul dintre acestea a fost scandalul privind încălcarea confidențialității. La clinica privată din Londra unde Prințesa a fost operată, un angajat ar fi încercat să acceseze ilegal dosarul ei medical. Deși clinica a refuzat să ofere informații, organismul de supraveghere a datelor a confirmat că “a primit un raport de încălcare a regulamentului” și a inițiat o anchetă de urgență.

Pe de altă parte, Kate Middleton a fost implicată într-un scandal legat de o fotografie de familie publicată pe 10 martie 2024. Internauții au speculat că imaginea a fost editată în Photoshop, ceea ce a condus la retragerea ei de la publicare de către agențiile de știri The Associated Press, Reuters și France Presse.

Curând, Prințesa și-a recunoscut editarea fotografiei și a cerut scuze publice. “Ca mulți alți fotografi, ocazional experimentez și eu editări foto. Vreau să-mi cer scuze pentru confuzia creată de poza de familie pe care am împărtășit-o”, a scris Kate Middleton pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, un videoclip postat de The Sun a stârnit noi suspiciuni, oamenii venind cu teoria că în clip nu apare Prințesa Kate, ci o altă femeie. În cele din urmă, s-a confirmat că Prințesa era cea care îl însoțea pe Prințul William în videoclip, punând capăt speculațiilor.