JADOR S-A DESPĂRȚIT DE OANA CIOCAN DUPĂ SURVIVOR ALL STARS?! „M-AI MINȚIT DE LA ÎNCEPUT!”

Probleme în paradis pentru Jador și Oana Ciocan după ce s-au întors de la Survivor All Stars 2024? Întorși în țară după ce au fost eliminați din concursul din Republica Dominicană, cei doi s-au lovit, pare-se, de cruda realitate. Ce i-a făcut pe fanii celor doi să creadă că s-au despărțit?

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit după Survivor All Stars?! După ce s-au logodit în fața unei țări întregi, în timpul show-ului Pro TV din Republica Dominicană, cei doi s-au întors în România. Manelistul a fost eliminat din competiție chiar înainte ca iubita sa să ajungă în junglă, în timp ce Oana Ciocan nu a rezistat prea mult presiunii noului sezon. Să fie oare vorba chiar de despărțire? Cel puțin asta au crezut fanii cuplului după ce au văzut ultima postare a manelistului de pa Instagram. Luni noapte, Jador a postat un mesaj subliminal pe InstaStory, care ar putea face referire la faptul că s-a despărțit de logodnica sa Oana Ciocan.

Mai exact, este vorba despre o melodie cântată de amorezatul manelist, piesa ale cărei versuri parcă vorbesc de la sine. Iată versurile melodiei pe care Jador le-a postat noaptea trecută pe InstaStory!

„Greșeala mea că te-am iubit prea mult,
Păcatul tău că m-ai mințit de la început,
M-ai trădat, iubirea mea,
Când mi-a fost viața mai grea”, sunt versurile care i-au făcut pe fanii manelistului să creadă că s-a despărțit de Oana Ciocan.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan la Survivor All Stars
Surpriză de proporții la Survivor All Stars. Prima cerere în căsătorie din istoria concursului a avut loc, iar cel care a făcut pasul cel mare a fost chiar Jador. Deși eliminat din competiție, artistul nu a putut pleca din Dominicană până când nu și-a împărtășit sentimentele și a pus și marea întrebare. Întreg momentul a fost unul cât se poate de emoționant, iar Oana Ciocan a rămas înmărmurită când a văzut gestul iubitului.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars pentru că a încălcat regulamentul emisiunii. Într-un moment de rătăcire, el a decis să părăsească tabăra Faimoșilor, lucru total interzis. Cântărețul aflase că iubita lui este cazată la un hotel în apropiere, pentru că se pregătea de filmări. Din dorința de a o vedea pe Oana Ciocan, Jador nu a mai ținut cont de nimic și a fugit din junglă. Din păcate, gestul romantic i-a adus eliminarea.

Jador și Oana Ciocan nu s-au mai întâlnit în cadrul competiției și asta pentru că tânărul a fost eliminat înainte ca iubita lui să intre în concurs. Însă, asta nu l-a oprit pe cântăreț să își vadă aleasa și să facă un gest măreț. Se pare că artistul i-a convins pe producători să îl lase să își vadă partenera, însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze.