Cum Ar Reacționa Alina Laufer Dacă Soțul Ei, Ilan, Ar Înșela-O: „El Știe Că Nu Mă Mai Găsește Niciodată. Iau Copiii Și…”. Ce Nu I-Ar Putea Ierta Niciodată

Alina și Ilan Laufer sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună doi copii, gemenii Nathaniel și Davina. Deși au o căsnicie armonioasă, cei doi soți au avut discuții referitoare la infidelitate, iar soția politicianului a spus cum ar reacționa dacă partenerul ar înșela-o. Cel mai plauzibil scenariu este acela în care l-ar părăsi pe politician, însă a dat de înțeles că ar fi capabilă să-l ierte.

În vara anului trecut, Ilan și Alina Laufer au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Cei doi au deveni părinți pe 15 februarie 2021, după venirea prematură pe lume a gemenilor Nathaniel și Davina. Au construit o căsnicie fericită și armonioasă, iar Alina Laufer spune că are alături un soț bun și un tată exemplar. Ca în orice cuplu, Alina și Ilan Laufer au avut discuții referitoare la infidelitate, una dintre cauzele care duc la destrămarea căsniciei. Fosta vedetă TV și-a avertizat soțul că îl părăsește dacă calcă strâmb, iar copiii vor rămâne la ea.

Cum ar reacționa Alina Laufer dacă soțul ei, Ilan, ar înșela-o
După 10 ani de căsnicie, Alina Laufer a abordat cu soțul ei, Ilan, subiectul infidelității. Fosta vedetă TV spune că l-ar părăsi pe politican dacă ar înșela-o și ar întrerupe orice legătură cu el. La fel de radicală ar fi și în privința copiilor pe care îi au împreună, Davina și Nathaniel, care ar părăsi căminul odată cu ea.

„Nu am zis nu total la înșelat pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este! Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă! Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectiv!

Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec! Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe! El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată! Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu!’, a spus Alina Laufer, conform Ego.

„Nu aș trece niciodată peste băutură’
Alina Laufer mai spune că nu ar tolera ca partenerul ei să aibă dependențe, indiferent că este vorba de substanțe interzise, jocuri de noroc sau alcool.

„Cred că dacă aș avea un soț bețiv! Nu aș trece niciodată peste băutură, peste jocuri de noroc, peste substanțe interzise. Aici nu comentez pentru că nu știu! (n.r. peste înșelat dacă ar trece) Nu mi s-a întâmplat. Nici restul nu mi s-au întâmplat, dar știu sigur că nu aș putea să trăiesc cu o persoană dependentă! Asta am știut întotdeauna!’, a mai spus ea pentru sursa citată.