”Cancerul poate fi tratat”! Rețetele doctorului Valeriu Popa pentru tratarea cancerului! Rezultatele au uimit întreaga lume

Valeriu Popa: “Căutaţi ca prin viaţa pe care o duceţi să trăiţi cât mai aproape de perfecţiune, folosindu-vă de ambele căi de cunoaştere: ştiinţa şi credinţa”

Valeriu Popa, inginer de profesie, a fost preocupat încă din copilărie să descopere tainele corpului omenesc, plecând de la ideea că nicio boală nu este întâmplătoare şi totul este programat de ceva din interior.

În cartea “Valeriu Popa, îndrumător al cunoaşterii prin ştiinţă şi credinţă”, Ovidiu Harbădă, uceunicul lui Valeriu Popa vreme de cinci ani, a consemnat îndrumările date de maestrul său sutelor de bolnavi care sufereau de cancer sau alte boli și căutau sănătatea pierdută.

Metodele de tratament a lui Valeriu Popa erau extrem de cunoscute la începutul anilor 90, deși unele metode sunt considerate extrem de dure.

Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Prin acest regim sangele se reannoieste printr-o alimentatie pura, corespunzatoare.

Mii de bolnavi s-au vindecat cu aceasta cura, nu numai de cancer, ci si de : diabet, epilepsie, astm, reumatism, boli de inima, scleroza in placi, labilitate psihica, s.a.

Regimul este urmatorul:

Timp de 10 zile se consuma numai cereale Yang (grau, orez, mei si hrisca). In afara de apa si sare nu se mai accepta nimic altceva. Se mananca pe saturate in doua sau mai multe mese/zi si in nici un caz nu se va rabda de foame in timpul curei.

In cazul unor afectiuni cronice, este indicat sa se urmeze mai multe cure succesive de cate 10 zile, cu pauza de 3-4 zile intre ele, pana la vindecare. In pauza si inca 3-4 luni dupa insanatosire se va tine o dieta lacto-vegetariana pura.

Se beau 2 litri de apa plata/zi.
Daca apare tendinta de constipatie, se fac clisme.

Dupa urmarea acestui regim creste vitalitatea, capacitatea de munca, se imbunatatesc memoria si capacitatea de concentrare, somnul devine mult mai odihnitor si se amplifica magnetismul curativ. Are loc o reantinerire, revitalizare si regenerare.
Este un regim de purificare indicat in toate afectiunile.

Tumora, nodul, furuncul

Se iau 2 linguri de tamaie (smirna) de calitate foarte buna, se piseaza foarte fin; 2 linguri de ceara de albine (curata), se dau pe razatoare.

Se amesteca bine cele 2 ingrediente si se adauga 6 linguri de ulei de masline. Se pun la fiert in bain-marie pana ce devin lichide. Se ia de pe foc compozitia si se amesteca cu o spatula de lemn pana ce se raceste. Trebuie sa aiba consistenta unei creme de fata. Daca iese prea tare se mai pune pe foc si se mai adauga ulei de masline.

Se pune un strat gros din acest amestec (aproximativ 5 mm) pe locul afectat, se acopera cu un tifon prins pe margine cu un leucoplast.

Nu se umbla la acest pansament 24-48 de ore. Se indeparteaza, se arunca, se face pauza 2 zile.

Se repeta pana cand tumora (nodulul, furunculul) dispare.

Tumora hepatica

Intr-o sticla de 1,5 litri de culoare inchisa se pun la macerat: 350 gr radacina de leustean data prin razatoare mare, 350 gr miere de albine curata, 350 ml vin de tara curat- timp de o saptamana. Sticla va sta la intuneric, agitandu-se de cateva ori pe zi.

Se ia cate o lingura de 3 ori/zi, cu 1/2 ora inaintea meselor principale cu tot cu leustean. Intre timp se pregateste o alta portie din amestecul de mai sus. Cura se intrerupe dupa vindecare. Concomitent, se urmareste ecografic evolutia bolii.

Tratamentul trebuie completat cu ceai de tataneasa 1 litru/zi, iar pe regiunea ficatului se vor aplica comprese caldute cu terciul ramas de la fiertura plantei care se aplica seara la culcare timp de 3 ore.