Antena 1, Surpriza Mare Pentru Telespectatori. Scarlatescu, Bontea, Dumitrescu, Dan Negru Si Bendeac, La Un Pas Sa Revina

Postul de televiziune Antena 1, proprietatea lui Dan Voiculescu, planifică să facă investiții semnificative pentru a-și readuce vedetele care au contribuit la rating-urile ridicate.

După o premieră dezamăgitoare a primului episod din sezonul 13 al emisiunii “Chefi la cuțite”, situația la Antena 1 s-a tensionat. Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, eforturile sunt concentrate în direcția readucerii vedetelor de top în grila de programe.

Se pare că un buget generos de cinci milioane de euro a fost alocat pentru a-i atrage înapoi pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu – cei trei bucătari de la “Chefi la cuțite”, pe Dan Negru și pe Mihai Bendeac, fostul protagonist al emisiunii “iUmor”.

Această sumă impresionantă nu numai că acoperă eventualele clauze de reziliere ale contractelor, ci și salariile acestor vedete, oferindu-le un stimulent financiar puternic pentru a reveni. O sursă din cadrul trustului a dezvăluit că atmosfera la Antena 1 este tensionată, mai ales având în vedere faptul că emisiunile de top precum “Chefi la cuțite” și “iUmor” au părăsit deja grila de programe. Cu “Neatza cu Răzvan și Dani” rămasă ca principala atracție, presiunea pentru recuperarea terenului pierdut este mare.

“Pentru Antena, este o luptă crucială cu PRO TV-ul pentru emisiunile de top. Acum se află într-o situație dificilă, având doar câteva emisiuni rămase. Costurile pentru a-și readuce vedetele precum Dan Negru sunt semnificative, mai ales că acesta este deja bine angajat la Kanal D. Există multe aspecte financiare de luat în considerare”, a declarat sursa pentru cancan.ro.

Dan Negru a fost prima vedetă care a părăsit Antena 1 acum doi ani, mutându-se la Kanal D pentru a-și continua cariera în domeniul culturii generale. Mihai Bendeac a urmat, dar plecarea sa a fost mai tumultuoasă, fiind în urma unui conflict cu Antena Group care a ajuns în instanță.

Ultimii care au părăsit Antena 1 într-un mod extrem de mediatizat au fost Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Aceștia și-au dat demisia din echipa “Chefi la cuțite”, generând un scandal imens în mass-media.