Un bărbat a găsit soluția perfectă pentru ca iubita lui să renunțe la mofturi. Totul a devenit viral!

Un bărbat care s-a săturat de reproșurile iubitei, în ceea ce privesc cadourile pe care și le dorește de la el, a luat atitudine! Cu siguranță, tânără a intrat în stare de șoc, la gestul partenerului de viață. Nu s-ar fi așteptat niciodată! Iată detaliile!

Ce a pățit o tânără, după ce i-a reproșat iubitul său că nu îi cumpără cadouri
Doamnelor, imaginați-vă că iubitul vostru s-ar sătura, brusc, de toate cerințele voastre și v-ar pune la încercări grele pentru ca voi să obtineți ceea ce v-ați propus! Exact acesta este scenariul prin care a trecut o tânără care avea cam multe mofturi și dorințe materiale de la iubitul său.

Fata nu s-ar fi așteptat niciodată ca iubitul ei să ia măsuri, dar iată ce s-a întâmplat!

Un bărbat a găsit soluția perfectă pentru ca iubita lui să renunțe la mofturi
Povestea bărbatului a devenit extrem de virală pe rețelele sociale, asta după ce, chiar el a dezvăluit cu lux de amănunte întreaga scenă, faptul că iubita lui îi reproșa, constant, că nu mai este atent la dorințele ei și că nu-i mai face cadouri așa cum consideră ea că merită. Bărbatul a decis să-i dea cardul său bancar, pentru a-și cumpăra tot ceea ce-și dorește, dar cu o singură regulă! Tânăra avea de rezolvat un exercițiu matematic extrem de complex, mai exact o integrală, care îi dezvăluia pin-ul la cardul său bancar:

„Draga mea iubită,
Ți-am lăsat cardul să faci cumpărături (hăinuțe, pantofi, rochii, etc.) și să ieși la suc cu prietenele tale.
Ps: Să mai lași ceva mărunți pe card!”, a fost mesajul scris pe un bilet lăsat iubitei sale.