Tusea poate fi vindecată cu frunze de varza, usor si rapid. Dacă cineva dintre membrii familiei mele incepe să tuseasca, eu nu mai folosesc niciodata medicamentele de la farmacie, ci ii tratez asa:

Dacă cineva dintre membrii familiei mele începe să tușească, eu nu cumpăr niciodată medicamente de la farmacie, dar îi tratez așa:

Pregatim o frunza de varza, o inmuiem timp de 1-2 minute în apa clocotita. Dupa ce am facut asta, o ungem cu miere si o punem pe piept.Daca avem o tusem extrem de puternica, folosim 2 frunze de varza si aplicam una si pe spate.

Folosim un tricou strans care sa tina frunza bine pentru toata noaptea. In dimineata urmatoare, din ea nu va mai ramane aproape nimic.
Proprietatile mierii si a verzei sunt absorbite in piele avand un efect imediat.

Repetam procedura intre 3 si 5 nopți.

Multa sanatate va uram!

Citeste si:

Ghimbirul – Elimină mucusul din plămâni într-o singură noapte și vindecă tusea

Ingrediente necesare:

-1 lingură de ghimbir proaspăt sau praf de ghimbir
-făină
-ulei de măsline
-miere de albine
-servețele și bandă adezivă

Mod de preparare al remediului:

Pentru inceput amestecam făina și mierea, dupa care se adaugă ghimbir și ulei de măsline. Amestecam din nou și se pune amestecul pe un servețel pe care trebuie să îl infasuram în tifon.

Apoi fixam compresa rezultata pe piept cu bandă adezivă. Copilasul trebuie să țină compresa timp de 3 ore înainte de culcare. Adulții pot ține compresa peste noapte.

Trebuie sa tii cont de faptul că vei transpira destul de mult. Această compresă nu are efecte negative, cu toate acestea, copiii au pielea sensibilă, deci trebuie să aveți grijă.

Notă informativa: se poate folosi și folie de aluminiu și / sau adăuga ulei de nucă de cocos în loc de ulei de măsline. Rezultatele sunt foarte bune, efectele sunt imediate.

Nota informativa 2: Acest articol este transmis in scop informativ si va recomandam sa apelati la un (medic) specialist inainte de a incepe orice tratament.

Multa sanatate!