Profeţia părintelui Alexandru: „Un cataclism va zgudui lumea, va arde pământul” / Arsenie Boca: Rusia va fi lovită cu „bolovani de foc”

Sfinţii părinţi au avut multe viziuni de-a lungul timpului. Multe au fost luate în derâdere la vremea aceea, dar multe s-au adeverit şi au apropiat oamenii de credinţă. Şi acum te trec fiorii dacă citeşte aceste prorociri.

Profeţia unui călugăr misterios pentru România. Părintele Alexandru se numără printre profeţii, clarvăzătorii sau pustnicii care au făcut nenumărate previziuni referitoare la soarta lumii.

Despre părintele Alexandru nu se ştiu prea multe. Acesta a fost închis în timpul comunismului, iar după ce a fost eliberat nu ar mai fi fost primit în rândul clerului. Cu toate acestea, părintele Alexandru ar fi continuat să slujească acasă sau în locuineţele oamenilor.

A murit în 1995, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut în Bucureşti, acolo unde locuia într-o garsonieră ce îi fusese pusă la dispoziţie de o credincioasă.

Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica, într-un dulap împrăfuit.

Părintele Alexandru s-a numărat printre cei care au prezis că Rusia se va prăbuşi ca putere şi poporul rus se va elibera prin credinţă. De asemenea, tot el a prezis că deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula. De asemenea, părintele Alexandru a prezis şi atentatele de la 11 septembrie din America.

„Va fi un cataclism care va zgudui America, apoi, după câteva luni, Europa va introduce moneda unica împărătească”, a prezis călugărul.

S-a întâmplat exact aşa cum a „văzut” părintele. La mai puţin de patru luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniunii Europene. Toate aceste semne premerg, după fratele Alexandru, o catastrofă planetară.

“În curând, pământul va arde, punându-se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri(…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război.

La mica distanţă de Bucureşti, ‘din dărâmăturile trecutului’ (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi ‘Noul Ierusalim’. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, a mai prezis părintele.

Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. „Nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el”

Arsenie Boca ar fi prezis moartea soţilor Ceauşescu, fapt pentru care a fost persecutat de Securitate. Nepoata celui supranumit „Sfântul Ardealului” a spus că Părintele a anticipat şi ascensiunea la putere a lui Klaus Iohannis.

„Știți ce mi-a spus? Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, să nu te bucuri că vine altul, mai de altă religie. Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, că-l dați jos că vine altul mai rău. (…) Nu-i din neamul nostru, nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el. Așa cum s-a dovedit. E un om cu un rânjet mascat, să pară drag românilor și el nu ne iubește deloc”, a dezvăluit Zoe Dăian, nepoata în vârstă de 90 de ani a părintelui Arsenie, într-un interviu pentru România TV.

Arsenie Boca a avut, de-a lungul vieții sale, mai multe previziuni ce s-au adeverit. Cunoscutul călugăr povestea înainte să moară, că într-o perioadă imediat următoare România va fi invadată de Rusia. Călugărul le-a spus, astfel mai multor persoane, că ţara noastră va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, însă după aceea, aceste ţări vor fi lovite de mai mulți ”bolovani de foc”.

Teolog, ieromonah și artist plastic, părintele Arsenie Boca ne-a lăsat moștenire multe lecții de viață care, privite în esență, pot schimba calea celui care le înțelege și urmează. De asemenea, a făcut și o mulțime de profeții atât despre prezent, cât și despre vremurile ce stau să vină. Și multe dintre ele fac referire la țara noastră. De ce a spus că atenţia lumii se va îndrepta asupra României?