O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, s-a cutremurat!

O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Atunci cand si-a dat seama ce insemna, de fapt, obiectul respectiv, a tinut sa le avertizeze si pe alte femei despre pericol.

Tanara se numeste Hayley West si este originara din SUA. Ea a postat pe contul ei de pe platforma online TikTok ceea ce a patit.

Experienta acestei femei a traumatizat-o. Haylet a ajuns in parcarea unui supermarket, ca sa isi faca cumparaturile. A luat ce avea nevoie si a iesit din magazin.

Deodata, si-a dat seama ca un barbat dubios a inceput sa o urmareasca. Totul s-a intamplat rapid. El s-a luat dupa ea, in mod insistent.

O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii
„Efectiv acum am pielea de gaina, mi s-a intamplat cel mai ciudat lucru. Am iesit de la Fresh Thyme si m-am indreptat catre masina mea, aflata acolo in parcare. Am vazut un tip care mergea cam aproape de mine, se apropia tot mai mult si ma tot intreba cum ma cheama.

L-am ignorat complet si am continuat sa merg, insa si el a continuat sa ma urmareasca. S-a indreptat spre masina mea, dar nu am reactionat, pentru a nu-si da seama ca este a mea, desi cred ca stia deja acest lucru”, a spus Haley, conform cancan.ro. Tanara s-a speriat atat de tare, incat a traversat strada si a intrat in alt magazin.

Cand s-a intors la masina, a gasit ceva bizar: o sticla de apa pe capota. S-a filmat, a povestit ce a patit si a postat totul online. „Cand m-am intors la masina, pe capota era o sticla cu apa. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. E foarte important sa fii atenta, mai ales daca esti femeie”, a mai spus tanara.

Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, tanara s-a cutremurat!
Dupa ce clipul ei a devenit viral, o alta femeie, pe nume Elle, a povestit ca a patit ceva asemanator. Tot ea le-a avertizat pe toate femeile care trec prin asta sa aiba mare grija. Pericolul este urias! „Haley a fost urmarita de un barbat, iar dupa ce s-a intors la masina ei, a gasit o sticla cu apa pe capota. Aceasta este o tactica folosita de traficanti si rapitori, pentru a va face sa iesiti din vehicul si sa reactionati, sa luati sticla cu apa aflata acolo.

Daca ti se intampla sa gasesti o sticla cu apa pe capota masinii tale, atunci cand te intorci la ea, nu te grabi sa o iei, ci arunc-o de pe capota. Mai mult, daca simti ca te urmareste cineva si te simti amenintat, nu te grabi sa conduci spre casa, ci mergi intr-o alta directie, la o sectie de Politie sau la un service auto pentru a-ti verifica masina, ca nu cumva sa iti fi pus cineva un GPS cu ajutorul caruia sa te urmareasca.

Dispozitivele GPS pot fi plasate in partea de jos a masinii si pot oferi locatia in care te afli, ceea ce este periculos. Traficantilor nu le pasa cati ani ai, daca te vor, vor incerca sa te prinda. Fii mereu cu bagare de seama, stai in siguranta”, a spus Elle, potrivit sursei citate.