Scandal În Antena 1! Un Prezentator TV O Face Praf Pe Andreea Bălan. Detalii Din Culise: „Este O Rezervă”

Este scandal printre vedetele de la Antena 1! Un prezentator TV o face praf pe Andreea Bălan, după participarea la America Express.

Oase, căci despre el este vorba, a fost invitat la „Podcastito Express”, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, co-prezentatorul America Express, a dat din casă și a povestit ce nu s-a văzut la televizor din cel mai urmărit show TV, la ora actuală, din România.

Oase a povestit că a rămas fără glas în America Express, a tușit cu sânge și câteva zile nu a putut să vorbească deloc. Mai mult, el a dezvăluit că aproape toată echipa de producție a făcut perfuzii din cauza condițiilor grele din show.

Una peste alta, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost interesați și de Andreea Bălan. Așadar, l-au întrebat pe Oase cum a fost ea la „Dancing on Ice”.

Nelu Cortea: Tu ai mai avut experiență cu Andreea Bălan la „Dancing on Ice”. Cum era Andreea acolo.

Oase: Băi, eu cred că la voi a fost mai bine.

Nelu Cortea: Serios?

Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.

Cătălin Bordea: Deci era o rezervă.

Oase: Era a zecea roată de rezervă.

Cătălin Bordea: Mamăăăă!

Oase: Da, pentru că noi eram deja nouă echipe.

Cătălin Bordea: Tu nu mai prinzi luna august!

Oase: Stați să vă explic. Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus.

Totuși, Oase spune că o și apreciază pe Andreea Bălan
„Îmi place de ea că e competitivă, sincer. Până la urmă trebuie să ai și partea asta. Este un concurs până la urmă, aici mă refer la America Express”, a mai spus Oase la „Podcastito Express”.