Un tânăr a mers la mormântul mamei lui cu diploma în brațe. Ce s-a intamplat cand s-a apropiat de mormant: “Am absolvit, mamă”

O fotografie emoționantă i-a adus pe mulți internauți cu ochii în lacrimi. Este povestea tristă a unui băiat simplu, care și-a pierdut mama mult prea devreme.

Femeia care ar fi trebuit să îi stea alături și să îl vadă crescând, iar apoi, așezat la casa lui, s-a ridicat la Ceruri mult prea devreme.

Băiatul a luptat și s-a zbătut să-și faca mama mândră chiar și de acolo de Sus.
În ziua în care a absolvit facultatea a mers la mormântul mamei sale.

A luat cu el și diploma, așa cum și-ar fi dorit să se întâmple, de fapt: sa vină acasă, cu diploma în mână, iar mama lui să îl întâmpine.

Cand s-a apropiat de piata funerara si i-a spus mamei lui cat de fericit este ca a absolvit dar are o durere in suflet enorma ca ea nu mai este alaturi de el baiatul sustine ca poate sa jure ca a auzit-o pe mama lui spunandu-i cat de mult il iubeste si ca este mandra de el..

Imaginea a stârnit valuri de emoții. Băiatul a primit multe cuvinte de încurajare

“Felicitări, fii sigur că și mama ta se bucură pentru tine și te veghează din Cer”, “Felicitări, tinere! Mama ta te-a ajutat să fii ce ești acum”, “Mergicu fruntea sus înainte, chiar dacă greutățile vieții apasă greu”, au fost câteva dinc comentariile primite.