Mirela Vaida A Răbufnit, După Ce A Fost Acuzată Că Își “Sapă” Colegii Din Antena 1

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi din țară, bucurându-se de o carieră de succes pe micile ecrane, după ani și ani de muncă. Cu toate acestea, de numele său se leagă acum un scandal privind posibile plecări din trust din cauza ei. Cum răspunde la acuzații. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mirela Vaida, acuzată că din cauza ei ar pleca colegi din trust
Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena Stars a reușit să își construiască o carieră impresionantă în industria media, fiind astăzi una dintre cele mai cunoscute, dar și cu experiență moderatoare de la noi din țară.

Cunoscută pentru firea ei sinceră și directă, aceasta spune lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Fără ezitare, artista dă cărțile pe față chiar și pe micile ecrane, dacă are ceva important de spus.

Cum răspunde acuzațiilor
În ultima vreme, în presa din România au apărut zvonuri conform cărora cântăreața și-ar săpa unii dintre colegii din trustul Intact. Astfel, s-ar părea că Mirela Vaida ar fi făcut tot posibilul pentru ca unele nume importante care s-au aflat pe micile ecrane de-a lungul timpului să nu mai apară în emisiunea pe care ea o moderează.

Un exemplu în acest sens ar fi Sorin Ovidiu Bălan, unul dintre cei mai vocali jurnaliști de investigații de la noi din țară. În acest context, moderatoarea show-ului de la Antena Stars a fost contactată de către reporterii Playtech Știri, pentru a oferi un punct de vedere.

”Nu e nimic real din tot ceea ce apare, cineva are un interes specific de a pune articole denigratoare și defăimătoare la adresa mea, și de a mă pune împotriva colegilor. Pentru că a mai fost un articol asemănător legat de Dan Capatos, cum că i-aș fi făcut referat la HR sau ceva, și iată și acum cu Sorin Ovidiu Bălan, cu care chiar sunt prietenă de foarte mulți ani, cu care avem de lansat ultima lui carte, la care eu i-am și semnat prefața.

Am cântat în duet cu el în mai multe emisiuni de-ale mele, și cele de folclor și la Acces Direct, pe care le găsiși și pe Youtube. Nu înțeleg cine și ce miză are de a inventa toate aceste lucruri și de a mă pune împotriva colegilor mei. Toată lumea care mă cunoaște, și slavă Domnului mă cunoaște foarte multă lume, nu doar din presă, din televiziune, dar și din rândul artiștilor, de 15-20 de ani fac și emisiuni de divertisment, revelioane spectacole de teatru.

Toată lumea știe că nu am nicio dușmănie cu nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni, chiar sunt un om care de câte ori poate să ajute, ajută.

Ce e legat de colaborări, contracte sau chestii legate de emisiuni, nu mă privește, nu am nicio legătură. Eu răspund doar de relația personală cu toți acești prieteni de o viață, colegi de muncă, cu care am o relație foarte bună.

Apropo de Sorin, că acum vorbesc cu Sorin și încercăm să punem de comun acord o dată la care putem merge la Brăila pentru cartea lui. Nu înțeleg ce are lumea, și el încearcă să găsească niște explicații, mi-a zis să nu pun la suflet.”

”Nu pun la suflet”
”Sigur că nu pun la suflet, că nu îmi afectează relația cu colegii din Antena 1 sau cu colaboratorii mei de oriunde. Nu înțeleg cine are interesul să facă asta la adresa mea pentru că este clar o chestiune personală.

Eu nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu, că e clar că sunt un om important, că nu s-ar scrie despre oameni neimportanți pe prima pagină. Poate că și atrage vizualizări, le doresc să aibă parte de tot ceea ce eu doresc mie și apropiaților mei. Dacă ei sunt fericiți să scrie despre mine asta, nu au decât să o facă.

Vreau ca publicul meu să știe adevărul pentru că eu față de oamenii care mă urmăresc și față de cei care mă cunosc, mai ales față de prietenii mei de care să scrie, am de dat un răspuns. În rest chiar nu contează.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Playtech Știri.